dissabte, 12 de desembre del 2009

VALORACIO PROGRAMA ENDE

Avui es el darrer dia del curs del programa Ende. En primer lloc, dir que el taller ha resultat molt interessant perquè a través de les TIC han posat al nostre abast unes eines molt poderoses. Hem apres a utilitzar-les i gestionar-les molt millor. Des-de la incorporació de videos, fotografies, enllaços, etc. hem enriquit el nostre coneixement sobre les noves tecnologies de la informació i comunicació. També ens hem introduït dins el mon de les dones en xarxa i de tantes i tantes organitzacions que per nosaltres, les dones, ens poden ajudar molt.
Per la nostre associació representa un gran avanç, ja que no teníem cap ordinador i a partir d'ara podrem treballar i també ensenyar a les nostres associades a emprar aquesta eina tan complerta.
Per acabar voldria dir que el curs s'ha desenvolupat dins un ambient força agradable, ens ha donat l'oportunitat de coneixer altres associacions de dones i a les persones que hi-a el seu darrera, aixi com també als instructors que ens han donat el taller.
Gracies per tot a l'Institut Catala de les Dones que ha fet possible tot lo abans esmentat.
Rosa Pons.
Vallromanes

1 comentari:

  1. Gràcies, dones, per publicar aquest comentari. Us encoratgem a continuar així, donant notícia de tot allò que feu!
    Fins ara, fins sempre... que tingueu un fantàstic 2010!
    Esther S.
    http://blog.ravalnet.org/esther/

    ResponElimina